vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD pierde voturi înaintea moțiunii. Carmen Dan este în autoizolare, Cătălin Rădulescu are bronșită și este în spital

PSD mai pierde două voturi înaintea moțiunii de cenzură. Senatorul PSD, Carmen Dan a anunțat într-un mesaj pe Facebook că nu va participa la vot pentru că se află în izolare după ce mama sa s-a infectat cu coronavirus.

„După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic.

Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Și deputatul PSD, Cătălin Rădulescu are bronșită și se află internat în spital.

Acesta a confirmat pentru Digi24.ro că este internat în spital și că va lipsi de la vot.

De asemenea, un alt parlamentar PSD care va lipsi luni la vot este deputatul PSD de Arad, Adrian Todor care a fost trimis în carantină 14 zile, fiind contact al unei persoane confirmate cu coronavirus.

În acest moment, conform ultimelor calcule, cu absența celor doi parlamentari, PSD și celelalte partide care susțin moțiunea nu au suficiente voturi pentru a demite Guvernul, potrivit Digi24.

Politica