joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. A primit primul tort din viaţă la împlinirea vârstei de 10 ani din partea poliţiştilor

O fetiţă dintr-un sat din Gorj a avut parte de o surpriză imensă de ziua sa de naştere. Roxana a împlinit vârsta de zece ani şi a avut parte de primul tort din viaţa sa.

Poliţiştii i-au adus în dar o tabletă şi o pereche de cercei. Fetiţa este crescută împreună cu fratele său mai mic de către bunicul în vârstă de 72 de ani. Tatăl copilaşilor a murit, iar mama are probleme de sănătate.

„A fost o surpriză mare pentru copiii, dar şi pentru mine“, a spus bunicul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici fratele ei nu a fost uitat de poliţişti. Acesta a primit şi el o tabletă, pentru a-l ajuta la şcoală. Poliţiştii le va asigura şi abonamentul de internet pe un an de zile pentru cele două tablete, scrie Adevărul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Gorj, Miruna Prejbeanu: „Poliţiştii gorjeni au pus mână de la mână şi i-au făcut o surpriză Roxanei, o fetiţă din comuna Scoarţa, satul Bobu, care azi a împlinit vârsta de 10 anişori. Fetiţa, împreună cu frăţiorul său, de 9 ani sunt crescuţi de bunicul lor, încă din primele zile de viaţă. Bunicul le-a oferit nepoţilor săi strictul necesar, dar fetiţa avea o dorinţă de ziua ei, şi anume să primească un tort, o tabletă şi o pereche de cercei. Cu sprijinul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Biroul Teritorial Gorj am reuşit să-i îndeplinim dorinţele fetiţei, exact în ziua aniversării sale şi le-am făcut cadou celor doi fraţi câte o tabletă, cu internet nelimitat, care să-i ajute atât în procesul de învăţământ, cât şi pentru comunicarea cu alţi colegi şi cu persoanele dragi, dar şi pentru alte jocuri specifice copilăriei.

Tot noi i-am făcut cadou Roxanei şi o pereche de cercei, pentru că declarase că nu a avut niciodată. Aflând de iniţiativa noastră, o femeie de 53 de ani, administrator al unei societăţi comerciale din oraşul Bumbeşti Jiu a vrut să-i facă dăruiască fetiţei tortul mult dorit şi în plus a donat şi o sumă de bani care să-l ajute pe bunicul copiilor să le cumpere cele necesare. Împreună am reuşit să oferim momente frumoase unor copii care au, totuşi, mult mai multă nevoie de ajutorul nostru“.

foto: Adevărul

Politica