marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Presiune superioară la robinetele craiovenilor din Bariera Vâlcii

Compania de Apă Oltenia a finalizat o lucrare de amploare în cartierul craiovean Bariera Vâlcii, care a vizat modernizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă, având drept rezultat furnizarea apei la o presiune superioară pentru toți locuitorii cartierului.
Necesitatea executării acestor lucrări a apărut ca urmare a faptului că zona s-a dezvoltat, s-a extins, iar locuitorii aveau deseori probleme cu lipsa presiunii apei potabile. A fost luată decizia modernizării rețelei, iar lucrările au demarat săptămâna trecută. Echipe suplimentare ale Companiei de Apă au fost mobilizate în cartierul Bariera Vâlcii în încercarea de a reduce la maximum disconfortul creat de săpăturile necesare, înlocuirea conductelor vechi și realizarea unor branșamente noi acolo unde a fost nevoie. În acest moment putem vorbi de o presiune net superioară la furnizarea apei potabile în tot cartierul, înlocuirea a 80 metri liniari de conductă și realizarea unui număr de 12 branșamente noi pe Aleea 7 Teilor.
Pentru Compania de Apă Oltenia a fost un efort foarte mare, însă ținem la calitatea serviciilor oferite utilizatorilor, iar aceste lucrări reprezintă o îmbunătățire a acestora.
Facem apel către beneficiarii acestor lucrări pentru utilizarea rațională a apei potabile, doar în scop menajer, nu pentru udatul grădinilor, întrucât nerespectarea acestor cerințe provoacă disconfortul tuturor locuitorilor cartierului.

Conducerea Companiei de Apă Oltenia

Politica