joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Hoţul ghinionist: a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere

În ultimele două săptămâni, mai mulţi cetăţeni din cartierul Eugen Ionescu din Slatina s-au plâns că le-au fost furate diverse bunuri din boxele de la demisol sau chiar din scări de bloc. Pagubele au fost însemnate, pentru două biciclete proprietarul oferind chiar recompensă. Printre păgubiţi s-a aflat şi un poliţist, fiind chiar cel care l-a prins pe hoţ şi şi-a chemat colegii să-l conducă al secţie.

Poliţistul se afla în timpul liber şi l-a prins pe hoţ în acelaşi cartier, bărbatul care ar avea mai multe furturi la activ întorcându-se, practic, în cartier, cel mai probabil pentru noi lovituri.

Şeful Poliţiei Municipiului Slatina, comisarul şef de poliţie Victor Vladu, a declarat pentru site-ul 10news media că o parte dintre bunuri au fost recuperate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bicicletele de valoare au fost recuperate, spre exemplu, de la un centru de fier vechi, unde hoţul le vânduse pentru doar 150 lei fiecare. Pe poliţişti i-a ajutat în rezolvarea cazului vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere instalate în scările de bloc.

Hoţul ar fi dintr-un alt judeţ, ultimul domiciliu fiind în Caraş-Severin. Poliţiştii încearcă să afle câte spargeri a dat de fapt bărbatul în Slatina, scrie Adevărul.

foto: Adevărul

Politica