joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Haos la FCU Craiova înainte de startul campionatului!

Echipa lui Mititelu joacă sâmbătă cu Ripensia Timișoara, în prima rundă din liga a doua

A fost o săptămână tensionată la FCU Craiova înainte de debutul în noua ediție de campionat. Patronul Adrian Mititelu l-a dat afară pe antrenorul Eugen Trică. Scandalul dintre cei doi pare a fi început de la niște poze. Adică de la fotografiile oficiale care au primat în fața unui meci de verificare. Cu alte cuvinte, Mititelu a decis peste capul antrenorului să se facă poze de grup cu echipa și să se anuleze amicalul cu CSM Reșița.
După îndepărtarea lui Trică, patronul l-a angajat pe Nicolo Napoli, care deja are 3 antrenamente la activ cu juveții. Decizia lui Mititelu a stârnit furia suporterilor din Peluza Sud 97, cei care dau identitate clubului FCU Craiova. Fanii i-au cerut lui Mititelu ultimativ să-l dea afară pe Nicolo Napoli: „Spre Liga I!
Schimbăm motto-ul de început de an, iar cu ocazia asta strigăm adunarea! Este timpul ca jucătorii să știe că suntem alături de ei la începutul acestei lupte. Ne vedem la ora 17:30, mâine, 27.08, în părculețul din Rovine. Facem apel la toate persoanele care doresc să ia parte la această acțiune să respecte reglementările în vigoare în ceea ce privește combaterea covid-19, astfel să poarte MASCĂ DE PROTECȚIE.
Un alt punct de pe lista noastră, la fel de important, este să verificăm dacă s-a luat în considerare ultimatumul pe care l-am dat în comunicatul de aseară. În caz contrar, vom trece la fapte și asigurăm pe toată lumea că nu ne vom opri până când respectivul nu va pleca de la echipă.
Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor al echipei, antrenor capabil să promoveze echipa în primul eșalon, nu marioneta lui mititelu”.
În plus, l-au vizitat pe patron acasă să-i ceară socoteală cu privire la decizia luată.
Cam aceasta este atmosfera de la FCU Craiova, echipă ce țintește promovarea în prima ligă, înaintea meciului cu Ripensia Timișoara, ce se va juca sâmbătă, de la ora 15:30, și va fi televizat de DigiSport.

Programul primei etape:
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Rapid
CSM Slatina – Dunărea Călărași
Fotbal Comuna Recea – FK Csikszereda
FCU Craiova – Ripensia Timișoara
CSM Reșița stă.
Petrolul Ploiești – Farul Constanța
Aerostar Bacău – Universitatea Cluj
ASU Poli Timișoara – CS Mioveni
Gloria Buzău – Concordia Chiajna
Unirea Slobozia – Turris Turnu Măgurele
Metaloglobus București – Pandurii Târgu Jiu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica