vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în Craiova! „E sclavul familiei Mititelu!”

Spiritele s-au încins rău în Bănie, după ce Adrian Mititelu l-a instalat pe Nicolo Napoli în locul lui Eugen Trică la cârma FCU Craiova

În săptămâna care marchează începerea sezonului în B, Adrian Mititelu a ținut de cuviință să-l dea afară pe Eugen Trică, iar în locul antrenorului care a reușit promovarea la finalul stagiunii trecute, l-a pus pe eternul Nicolo Napoli, mantia de vreme rea a lui FCU.
Mutarea a fost dezavuată de nucleul dur al suporterilor FCU Craiova. Aceștia au redactat un comunicat în termeni duri, în care-l cataloghează pe antrenorul italian „sclavul familiei mititelu” și „specimen” și îl includ în lista loc cu „personaje non-grata”. Suporterii zic că-i dau și un ultimatum patronului Mititelu.
Iată comunicatul Peluzei Sud 97: „Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou „antrenor”. Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor non-grata un nou specimen, nicolo napoli.
E vorba de același personaj cu care Știința a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii. E vorba de același personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut să semneze cu csu. E vorba de sclavul familiei mititelu.
Facem apel ca acest personaj sa fie dat afară de la club cât mai repede cu putință, personaj care nu are ce căuta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova. Este un ultimatum!”.
Este de mirare cum Napoli a acceptat să se întoarcă la Adrian Mititelu, având în vedere că în urmă cu 6 ani declara: „Nu voi mai lucra niciodată cu Adrian Mititelu. Mi-a fost de ajuns. M-a dat afară de trei ori în condițiile în care eu mi-am făcut datoria. Nu problema financiară a fost la baza demiterii, chiar dacă de 8 luni de zile nu am primit vreun ban”.
Totuși, de atunci a mai iscălit două contracte cu Mititelu. Prima dată în 2017, când a fost demis prematur după un tur de sezon catastrofal, care a însemnat practic ratarea promovării în B, obținută atunci de Turris Turnu Măgurele. Și, a doua oară acum, când are obiectiv accederea în prima ligă. Nicolo Napoli se află la cel de-al șaselea descălecat în Bănie. Tehnicianul italian a pregătit echipa în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014 și 2017-2018.

Politica