sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Prins băut la volan, la o zi după ce i-a fost suspendat dreptul de a conduce

Polițiștii din Târgu Cărbunești au depistat un craiovean în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 661 Săulești, aflându-se în stare de ebrietate. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Bărbatul de 56 de ani a fost prins băut la volan miercuri, 26 august, după ce în data de 25 august îi fusese suspendat dreptul de a conduce.

„La data de 26 august a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au depistat în trafic, un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Săulești, iar cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 25 august a.c.”, transmite IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană având acest drept suspendat.

Politica