vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 26 august 2020. Berbecii sunt devotați și loiali prietenilor și familiei

Berbec

Berbecii sunt devotați și loiali prietenilor și familiei, însă asta nu înseamnă că sunt și responsabili pentru acțiunile lor. Greșelile trebuie asumate la nivel individual, de către fiecare în parte, altfel vor fi repetate pe viitor. Nu te stresa pentru lucruri care sunt în afara controlului tău. Dacă poți să ajuți, fă-o, dar nu din sentimentul de vinovăție.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Când norocul își schimbă pasul, nu aduce anul ce aduce ceasul, iar nativul din Taur o va simți pe propria piele. O persoană îi dă viața peste cap și îi trezește sentimente profunde de admirație și atașament, iar de aici și până la o frumoasă poveste de iubire nu mai este decât un singur pas. Pe care Taurii trebuie să îl facă rapid și prompt, chiar dacă pentru asta trebuie să-și adune tot curajul și să riște un refuz dureros.

Gemeni

Gemenii care dau peste obstacole, în viața personală sau profesională, sunt sfătuiți să o ia pe alt drum. Scurtăturile nu sunt inutile, ci au scopul de a economisi timp și efort. De ce să urci muntele din fața ta, când o poți lua pe lângă el? Chiar dacă pentru asta trebuie să lași de la tine și să pui orgoliul pe planul secund. În final, contează doar dacă îți atingi obiectivele sau nu.

Rac

Racii care nu știu cum să își exprime sentimentele față de o persoană ce îi atrage sunt sfătuiți să spună tot ce le trece prin cap. Fără analize peste analize, fără a-și măsura cuvintele și fără a-și urmări fiecare gest. Toate acestea nu fac decât să îi blocheze mental și să le dea impresia neputință. Fii spontan și lasă-ți inima să vorbească așa cum vrea ea. Vei descoperi că este singura modalitate de a forma o legătura profundă și reală cu persoana care te interesează. Și s-ar putea să îți schimbe destinul.

Leu

Un prieten sau un coleg de serviciu face ceva captivant cu viața lor și vrei și tu să faci asta. Așa că ce te oprește? Nu ai nevoie de mai multe resurse decât ai acum. Pune-ți creativitatea la treabă și pune lucrurile în mișcare. Care e cea mai bună metodă să îți animi creativitatea și dorința? Amestecă-le cu diferite tipuri de oameni. Chiar dacă trebuie să faci asta online, începe niște conversații care să îți deschidă orizonturile.

Fecioară

Îți poți face timp să faci curat în casă sau în mașină cu regularitate, așa că de ce nu îți faci timp să rezolvi și dezordinea emoțională? Sună pe cineva în care ai încredere și vezi dacă au timp de o discuție. Vorbește despre probleme și vei hrăni această relație. Vezi cu ce îi poți ajuta. Conversația este cea mai bună cale să clarifici lucrurile care te nelămuresc acum.

Balanță

Ochiul tău ager ar putea ajuta pe cineva azi când vei observa că au uitat un important detaliu. Acest element ar putea fi un coleg ocupat, dar isteț, care nu a avut timp să cântărească o problemă sau ar putea fi un lucru pe care au omis să îl verifice încă o dată în cadrul unui proiect. Efectul final va fi îmbunătățirea prestigiului tău în grupul de oameni implicați. Nu o să mai ai rețineri din cauza fricii că oamenii cred că le știi pe toate. Ăla nu este un comportament sănătos.

Scorpion

Ascunderea adevăratelor sentimente despre o persoană poate părea o strategie înțeleaptă. Știi, dacă nu poți spune ceva drăguț, e mai bine să nu spui nimic. Dar pentru unii, această reținere este echivalentă cu păstrarea unui secret. Se simt lăsați pe dinafară, neștiind ce crezi cu adevărat. Nu poți fi diplomatul perfect mereu, așa că relaxează-te și simte-te liber să îți exprimi gândurile adevărate. Nu este o bârfă inactivă, ci doar comunicare sinceră.

Săgetător

Nu vă faceți griji. Lupta pentru putere pe care o ai cu un șef nu va crea tensiune de lungă durată în viața ta. Aceste lucruri se întâmplă din când în când și pur și simplu fac parte din relațiile cu oamenii puternici. Într-un fel, sunt instrumente educaționale foarte eficiente. Înveți mai mult când provoci pe cineva, decât atunci când pur și simplu te iei după ceea ce spune, deoarece îți este frică să nu fii de acord cu el. Dacă nu e toată lumea de acord, nu este sfârșitul lumii. Este începutul unei discuții.

Capricorn

Nu trebuie să controlezi complet ceea ce se întâmplă în lumea ta pentru a face o examinare completă a acestei zile. Dar ar fi o idee foarte bună să aruncați o nouă privire asupra ta, să vezi care sunt obiectivele pe termen scurt. Sunt multe spații libere și fiecare dintre ele te va conduce la noi idei de îmbunătățire a situației actuale. Explorați, analizați și apoi formulați un nou plan. Este timpul să vă revizuiți abordarea pe baza unor fapte și cifre solide.

Vărsător

Ești suficient de deștept ca să știi că trebuie să fii atent în tranzacțiile de afaceri, așa că nu asculta când cineva te încurajează să dai lovitura și să te trezești într-o situație neclară. Chiar dacă ești ispitit de promisiunile lui de bani câștigați ușor, nu asculta. Această persoană îți insultă inteligența, gândindu-se că nu știi că nimic în viață nu este gratuit, dar probabil că nu e la fel de înțeleaptă ca tine. Nu știe despre ce vorbesc, așa că educ-o.

Pești

Dacă cineva pare că este un pic prea critic în legătură ceea ce spui sau faci astăzi, încearcă să nu o iei personal. Apreciază acea persoană pentru ceea ce este: cineva onest. Nu poți acuza o altă persoană că spune ceea ce crede. Îți oferă credit pentru că ești o persoană în fața egoului căreia poate face față. Nu începe să mă îndoiești de judecata ei doar pentru că s-ar putea să nu-ți spună ce vrei să auzi.

Politica