vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Tânăr de 19 ani, mort sub roţile unui SUV de lux, pe DN7

Un tânăr de 19 ani din Râmnicu Vâlcea a murit luni după o imprudentă pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea. Pompierii l-au scos cu greu pe băiat de sub un SUV de lux sub care a rămas încarcerat.

„Motociclistul a fost prins sub maşină, a fost extras de de urgenţă de către primul echipaj de pompieri ajuns la faţa locului. Acesta a fost predat unui echipaj SAJ, care a declarat ulterior decesul”, precizează ISU Argeş.

Potrivit primelor informaţii, tânărul ar fi condus impudent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din primele verificări, efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea o motocicletă pe DN 7, din direcţia Piteşti către Rm. Vâlcea, iar la limita dintre localităţile Drăganu şi Cotmeana, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă uşoară la dreapta, pierzând controlul asupra direcţiei de deplasare şi pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturism care circula din sens sensul opus de mers, condus de o femeie de 40 de ani, din Sibiu”, precizează IPJ Argeş, citat de Adevărul.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Politica