sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tutilescu nu se mai duce la spital

Dupa ce decizia de numire a lui Catalin Tutilescu in functia de manager al SJU Drobeta a fost criticata serios in mediul online, acesta s-a retras. Tutilescu a scris pe facebook ca nu da curs „nominalizarii” facute de presedintele CJ Mehedinti, Aladin Georgescu: „Având în vedere reacțiile din ultimele ore apărute în urma numirii mele în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență, am hotărât să nu dau curs acestei nominalizări.
Îi mulțumesc încă o dată, președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pentru încrederea pe care mi-a arătat-o și consider că aș fi făcut față cu brio exigențelor acestui post, având în vedere experiența mea de opt ani, la conducerea Gărzii de Mediu Mehedinți, dar și perioada în care am fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale.
Nu vreau să fiu eu însă cel care ar putea fi arătat cu degetul pentru bulversarea sistemului sanitar din Mehedinți și nici pretext unor atacuri politice nefondate , așa cum am observat, din păcate, în ultimele ore.
Constat că totul s-a transformat într-o răfuială politică ce nu are, în realitate, nicio legătură cu sănătatea mehedințenilor ci este doar un prilej de campanie.
Rămân în continuare un om de echipă și dedicat mehedințenilor independent de vremelnicele funcții sau poziții!”

Politica