Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Spectacole cu muzică folk la Arenele „Traian” din Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

În acest weekend, Primăria Râmnicului a pregătit două spectacole cu muzică folk la Arenele „Traian”. Alexandru Andrieș, Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru se află printre interpreții care vor încânta publicul

Primul spectacol, organizat sâmbătă, 29 august, va începe la ora 19:30 și îl are ca protagonist pe Alexandru Andrieș.
„La sfârşitul acestei săptămâni, Primăria municipiului îi invită pe iubitorii muzicii de calitate la două spectacole găzduite – cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare la această dată – de Arenele „Traian”. Primul eveniment ce va avea loc în cel mai modern complex de spectacole din municipiu se va desfăşura sâmbătă, 29 august, de la ora 19.30, şi îl va avea ca protagonist pe Alexandru Andrieş. „Greu de pensionat – Andrieş în aer liber” le propune amatorilor de folk 90 de minute de încântare, în care capul de afiş va fi însoţit pe scenă de Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu şi Sorin Romanescu”, se arată pe pagina de socializare a primăriei.
Registrul muzical se va păstra şi în seara următoare, pe 30 august, tot de la ora 19.30, când la Arenele „Traian” vor evolua Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu în spectacolul „Folk de colecţie”.
Intrarea la ambele spectacole este liberă, în limita a 500 de spectatori.

Continue Reading