Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Restaurantele ar putea fi redeschise din 1 septembrie

Publicat

pe

Restaurantele, a căror activitate a fost oprită din luna martie, ar putea fi redeschise din 1 septembrie, „în anumite condiţii”, a declarat luni seară, la Digi 24, premierul Ludovic Orban.

„Riscăm să afectăm suplimentar hotelurile în cazul în care nu oferim condiţii de servire a mesei. De asemenea, analizăm şi posibilitatea reluării vieţii culturale în spaţii închise”, a declarat Ludovic Orban la Digi 24.

Potrivit premierului, se discută și despre reluarea activităţii în teatre, cinematografe și instituţii de cultură „cu un set de condiţii”.

„Cred că aici important e, probabil la sălile de spectacol, să ai în jurul tău câte un scaun liber”, a adăugat premierul.

Câteva sute de angajați ai teraselor și restaurantelor din Centrul Vechi al Capitalei au protestat săptămâna trecută față de măsurile luate de Guvern din cauza pandemiei și care au afectat dramatic această industrie. Ei au vrut să tragă „un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de persoane care muncesc în această industrie”.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.