joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 25 august 2020. Dorințele devin realitate pentru Berbeci

Berbec

Pentru Berbeci dorințele devin realitate. Însă, astrologii vă sfătuiesc să fiți atenți, deoarece unele situații ar putea părea benefice acum, însă pe termen lung se vor dovedi a fi exact contrariul. De asemenea, nativii trebuie să-și găsească un echilibru.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii pornesc pe un nou drum pe cont propriu. Nativii simt nevoia să se distanțeze de ceilalți și să fie singuri pentru a putea lua cele mai bune decizii. Sfatul astrologilor este să urmezi drumul pe care l-ai ales indiferent de gura lumii.

Gemeni

Gemenii muncesc din greu pentru a-și atinge țelurile iar rezultatele sunt pe măsura eforturilor depuse. Nu uita să ai încredere doar în instinctele tale și să nu te lași prins de rutină. Învață mereu lucruri noi, astfel nu te vei plictisi niciodată.

Rac

Racii sunt la un pas de a-și da seama că au lângă ei chiar persoana de care aveau nevoie. E nevoie doar să privească atent în jur și să acționeze, căci dragostea nu așteaptă pe nimeni. În plus, dacă vor rata ocazia nu se știe când se va ivi alta.

Leu

Leii trebuie să facă față tentației de a cheltui bani fără motiv. Deja faptul că prietenii tăi și-au luat ultimul gadget nu ar trebui să te mai afecteze. Gândește-te câți bani vei avea dacă vei face ceva economii și o să-și vină mai ușor.

Fecioară

Programul Fecioarelor este dat peste cap de către programările anulate de către clienți. Deși inițial te vei enerva și necăji, vei observa că nu este o problemă atât de mare pe cât credeai inițial. Astfel, vei avea un program mai lejer.

Balanță

Balanțele caută acel lucru sau persoană care le poate umple golul din suflet. Ei bine, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o persoană, despre un suflet pereche care să te asculte, să te înțeleagă și să te iubească, iar potrivit astrelor această persoană nu este departe.

Scorpion

Scorpionii au simț al umorului extraordinar care-i va scoate din toate încurcăturile. În plus, nativii vor aduce zâmbetul pe buze foarte multor persoane și le va încărca cu o energie pozitivă. Această atitudine vă va fi de mare folos în viață.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să depună mai mult efort pentru a se încadra în comunitatea din care fac parte. Asta nu înseamnă că trebuie să te schimbi, ci doar să te lași ghidat de regulile grupului și să nu încerci să aduci altele noi.

Capricorn

Capricornii au reușit să se facă remarcați în fața unei persoane foarte influente, ceea ce le va aduce numai beneficii. De asemenea, această persoane le va deschide o ușă spre un job mult mai bun și mai bine plătit.

Vărsător

Nativii acestei zodii vor fi surprinși de ideile unui prieten. Deși, la început nu veți înțelege despre ceea ce este vorba, în cele din urmă veți aprecia ideile geniale ale acestuia. În plus, s-ar putea să le puneți în aplicare împreună.

Pești

Persoanele năsute sub acest semn zodiacal vor fi căutate de către prieteni și apropiați pentru sfaturile lor prețioase. Nativii au dovedit de multe ori că au abilități de psiholog, drept pentru care toată lumea apelează la ei când au probleme.

Politica