joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nicolae Tutunaru, un primar dedicat dezvoltării Segarcei

Nicolae Tutunaru, actualul primar al Segarcei, candidează pentru un nou mandat la primăria orașului, mandat în care își propune să atragă cât mai multe fonduri europene și nu numai. În ultimii ani, primarului i-au fost aprobate proiecte cu fonduri nerambursabile, în valoare de 20 de milioane de euro. De asemenea, edilul a realizat proiecte și cu fonduri din bugetul local, prin intermediul cărora a creat condiții de trai mai bune pentru segărceni.
„În noul mandat, îmi doresc să continui ceea ce am început, să le ofer segărcenilor servicii medicale accesibile și de calitate, o infrastructură modernă, școli reabilitate și multe altele. Am pus mereu pe primul loc bunăstarea oamenilor și asta se vede în toate proiectele realizate de-a lungul anilor. Am atras multe fonduri europene nerambursabile, dar am apelat și la bugetul local pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute. Vreau ca Segarcea să fie un oraș demn de invidat”, transmite candidatul.
Un aspect foarte important pentru actualul primar îl constituie sănătatea cetățenilor, drept dovadă acesta a inițiat proiecte pentru modernizarea Spitalului Orășenesc Segarcea: „Cred că serviciile medicale de calitate nu trebuie să fie un lux pe care doar unii și-l permit, motiv pentru care am făcut tot posibilul ca Spitalul Orășenesc Segarcea să fie modernizat. Investiția presupune consolidarea și refacerea corpului C1, pentru reluarea activității ambulatoriului cât mai curând. De asemenea, Ambulatoriul va fi dotat cu un număr de 120 de echipamente care facilitează stabilirea unui diagnostic precis și rapid și a unui tratament adecvat”.
Nici unitățile de învățământ nu au fost uitate de primar. Liceul Tehnologic „Horia Vintilă”, Școala Gimnazială Segarcea și Școala Generală Nr.1 se află printre unitățile care au fost și vor fi reabilitate termic, modernizate și dotate. Pentru acestea au fost folosite și fonduri din bugetul local.
Tot din bugetul local s-a achiziționat un spațiu pentru Grădinița Nr. 1, s-a realizat un nou sediu pentru Grădinița cu Program Prelungit și Creșă,  s-a modernizat infrastructura stradală și s-au realizat numeroase alte investiții.
Edilul are în plan mult mai multe proiecte și promite că se va ține de cuvânt, așa cum a făcut-o și în anii trecuți: „Până acum m-am ținut de cuvânt și nu voi schimba acest lucru. Vreau ca Segarcea să se dezvolte din ce în ce mai mult, din toate punctele de vedere. Consider că realizările mele vorbesc de la sine, oamenii știu că îmi iubesc orașul și vreau să le ofer condiții cât mai bune de trai”.

Politica