miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetita de 3 ani, in spital cu Covid-19

O fetita de 3 ani din Bailesti, Dolj, a fost confirmata cu coronavirus. Ea se afla internata la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova.

Primaria Bailesti a anuntat pe facebook confirmarea cazului: „Astăzi 21 august 2020, a fost confirmată cu virusul Covid-19, o persoană în vârstă de 3 ani, din municipiul Băileşti.

Această persoană a fost astăzi transferată la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, pentru a fi tratată, fiind în desfăşurare ancheta epidemiologică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este nevoie ca fiecare dintre noi, să respecte măsurile impuse, sa înţeleagă obligaţia de a respecta atat legea, cât şi comunitatea noastră.

În această perioadă, fiecare dintre noi trebuie să respecte toate măsurile pe care atât autorităţile publice centrale, cât şi locale le-au recomandat sau le-au impus, cu privire la combaterea şi răspândirea Covid-19.

Au existat şi vor mai exista cazuri în care sunt implicaţi cetăţeni, care dacă nu se gândesc la sănătatea lor, nu se gândesc nici la faptul că ar putea pune în pericol sănătatea întregii comunităţi.

Suntem convinşi că numai împreună putem trece cu bine şi peste această perioadă destul de grea.

Vă mulţumim pentru înţelegere. ” – au scris reprezentii Primariei.

Fata ar fi luat virusul de la rude intoarse din Italia. Ancheta este inca in desfasurare.

Politica