vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu are interzis pe Oblemenco!

Visul patronului FCU Craiova de a împărți stadionul cu Rotaru s-a spulberat.

„Orașul e al nostru”, a fost demonstrația de forță a lui Mihai Rotaru la prezentarea noului echipament de joc. Iar fraza își găsește, cel puțin pentru moment, echivalent în realitate, după ce echipa lui Mititelu a fost trimisă iarăși în exil de Primăria Craiova.

FCU Craiova a prezentat pe pagina de facebook a clubului răspunsul primit din partea autorităților din Bănie la cererea de a-și disputa partidele de pe teren propriu pe stadionul Ion Oblemenco. Acesta este ca și precedentele, unul negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primăria Craiova își argumentează poziția vis-a-vis de echipa lui Mititelu pe baza hotărârii Consiliului Local cu privire la stabilirea și aprobabrea impozitelor și taxelor locale pentru stadionul Ion Oblemenco.

Astfel, cum această decizie a autorităților locale are în vedere doar meciuri de cupe europene, Liga 1 și Cupa României, începând cu faza 16-imilor de finală, FCU Craiova, acum în divizia a doua, nu va putea presta pe arenă decât în competiția knock-out, dacă va fi programată pe teren propriu.
Până atunci, Adrian Mititelu își va continua exilul fie la Drobeta Turnu Severin, fie la Târgu Jiu. În timp ce echipa lui Rotaru va beneficia în continuare de utilizarea arenei din Bănie.

În altă ordine de idei, vineri, de la ora 18:00, FCU Craiova va susține un nou meci test în compania celor de la CSM Reșița. Partida e programată pe Municipalul din Severin.

Politica