sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 21 august 2020. Vești foarte bune pe plan amoros pentru Tauri

BERBEC

Unii dintre berbeci se gândesc din ce în ce mai serios să devină părinți, fiindcă se simt pregătiți pentru acest mare pas. O să aveți ocazia să vă bucurați de compania unui bebeluș pentru câteva ore, iar asta o să vă pregătească pentru viitor.

TAUR

Policlinica Buna Vestire Craiova

O nouă persoană o să apară în viața voastră care o să vă bulverseze emoțional. Se poate să vă îndrăgostiți la prima vedere. Eliberați orice energie negativă și lăsați iubirea să intre în casele voastre.

GEMENI

Sunt în plan noi schimbări financiare pentru nativii acestei zodii, iar cu puțin noroc veniturile s-au putea dubla. Trebuie să cântăriți bine deciziile ce urmează a fi luate.

RAC

Este posibil să apară o neînțelegere cu persoana iubită, însă nu trebuie să vă agitați. Cu calm și răbdare, totul va trece. Discutați îndelung orice vă preocupă.

LEU

Cineva apropiat își va face un scop din a vă enerva, însă cel mai bine ar fi să-l ignorați. Tot ce vrea să facă este să stârnească un conflict, așa că nu-i intrați în joc.

FECIOARĂ

Un prieten drag vă simte lipsa pentru că l-ați cam neglijat recent. Încearcați să vă faceți timp măcar să-l sunați sau să-i dați un mesaj, ca să vedeți dacă este totul în regulă.

BALANŢĂ

Starea de sănătate este ușor precară, așa că nu ar strica să vă luați câteva zile libere și să vă odihniți, pentru că vă simțiți lipsiți de energie.

SCORPION

Banii sunt cheltuiți mult prea ușor și iresponsabil în ultimul timp, așa că este necesar un echilibru, altfel riscați să rămâneți pe minus.

SĂGETĂTOR

Este un moment din viață în care instinctul joacă un rol important. Nu trebuie să-l ignorați sub nicio formă, fiindcă este posibil să aveți de pierdut.

CAPRICORN

Vă simțiți sentimentali în ultimul timp, iar asta începe să vă ia mintea de la ce trebuie, în special de la muncă. Mai multă concentrare nu ar strica.

VĂRSĂTOR

Gelozia în cuplu începe să devină o povara, iar asta ar putea strica relația. Renunțati pe cât posibil la ea și începeți să aveți mai multă încredere în persoana iubită, altfel o puteți pierde.

PEŞTI

Vă simțiți lipsiți de energie, atât fizic, cât și mental. Stresul acumulat în ultimul timp începe să se observe și să vă afecteze sănătate. Puțină relaxare este absolut necesară.

Politica