vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Daniel Cîrjan și-a depus oficial candidatura pentru primăria Drobeta Turnu Severin

Daniel Cîrjan, candidatul PNL la primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, alături de colegii cu care va face echipă în Consiliul Local și-au depus marți, 18 august, dosarele de candidatură pentru alegerile din 27 septembrie.
La eveniment a participat și ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, care și-a exprimat susținerea față de candidații liberali.
„Daniel Cîrjan – candidatul PNL la primăria muncipiului Drobeta Turnu Severin – are parte de toată susținerea mea, dar și a echipei liberale din Mehedinți. Astăzi am fost alături de el și de candidații PNL la consiliul local la depunerea dosarelor de candidatură. Daniel Cîrjan știe foarte bine cum să administreze municipiul Drobeta Turnu Severin, a arătat că poate, din poziția de viceprimar, că este implicat și devotat severinenilor! Va avea parte și de susținerea Guvernului PNL, din care fac parte. Totodată, va face echipă cu Cristinel Pavel viitorul președinte al Consiliului Județean Mehedinți pentru o guvernare locală unitară, în spiritul dezvoltării și bunăstării! Vă invit și pe voi să îi acordați încrederea lui Daniel Cîrjan”, a declarat Virgil Popescu.
După depunerea candidaturii, Daniel Cîrjan a transmis alegătorilor un mesaj, pe pagina sa de Facebook:
„Mi-am depus oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Severinul a fost condus timp de aproape 30 de ani de o administrație PSD de stânga. Gata, deajuns! A venit timpul administrației liberale și la Drobeta Turnu Severin! A venit timpul să atragem investitori care să facă locuri de muncă bine plătite, să rezolvăm definitiv problema încălzirii municipiului prin extinderea rețelei de gaze naturale în tot municipiul, să dezvoltăm turismul pentru a face noi locuri de muncă pentru severineni, să rezolvăm probleme importante ale municipiului care țin de educație, sănătate, sport, mediu, cultură, etc.
Mulțumesc severinenilor pentru încrederea acordată, dar și colegilor liberali care mi-au fost în permanență alături și fără de care nu aș fi ajuns aici. Împreună cu Ministrul Economiei, Virgil Popescu, cu viitorul președinte al Consiliului Județean, Cristinel Pavel, și cu echipa de consilieri locali liberali, vom da severinenilor o administrație liberală eficientă și performantă”.

Politica