vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În Egipt, nicio persoană nu mai intră fără un test negativ de Covid-19

Guvernul de la Cairo le va solicita tuturor persoanelor care intră în Egipt de la 1 septembrie să prezinte rezultatul negativ al unui test Real Time PCR pentru noul coronavirus, a anunţat miercuri premierul egiptean Mostafa Madbouly, transmite Reuters.

De asemenea, Egiptul va permite de la 28 august reluarea în moschei a rugăciunii tradiţionale musulmane din fiecare vineri, cu respectarea unor protocoale strice de igienă şi siguranţă care vor fi emise de autorităţile abilitate egiptene.

Miercuri au fost confirmate, în Egipt, încă 13 decese şi 161 de noi cazuri de COVID-19, numărul total al persoanelor infectate de la începutul pandemiei ajungând astfel la 96.914. În ultimele 18 zile au fost raportate sub 200 de noi cazuri zilnic. Recordul a fost înregistrat în 19 iunie, cu 1.774 de noi cazuri, potriivt stirileprotv.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Numărul pacienţilor cu COVID-19 care s-au vindecat era miercuri de 62.553, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Sănătăţii egiptean, Khaled Megahed.

În ultimele şase săptămâni numărul deceselor cauzate de COVID-19 în Egipt a început să scadă treptat. La începutul lunii iulie Egiptul a reluat zborurile internaţionale şi a redeschis teatrele, cinematografele, restaurantele şi hotelurile.

Politica