vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Femeie spulberată de maşina condusă de un tânăr, la Novaci

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Novaci, judeţul Gorj, a lovit mortal o femeie în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe marginea drumului şi a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a petrecut noaptea trecută. Femeia era însoţită de fiul său, în vârstă de 16 ani, scrie realitateadegorj.net.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia. În continuare activităților desfășurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei.

Politica