vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cel mai mare salariu plătit de Mihai Rotaru la CSU Craiova

Florin Gardoș se află în vacanță, după ce și-a încheiat aventura la CSU Craiova. Fundașul a avut un ghinion teribil în carieră ce l-a urmări și în Bănie. Chiar dacă era unul dintre cei mai promițători apărători români, după ce FCSB l-a vândut în Anglia, jucătorul a fost urmărit de accidentări. Mihai Rotaru l-a adus la echipa lui, dar nici printre alb-albaștrii nu i-a fost mai bine. Accidentările au continuat să apară, iar când era sănătos, Gardoș nu prindea echipa.
„Mă simt foarte bine. Tot anul am fost foarte bine, am reușit să facă două cantonamente. Problema e că nu am reușit să joc niciun meci oficial. Nu a depins de mine că nu am rămas la Craiova. Eu îmi doream, dar nu am primit o ofertă de prelungire. În momentul în care ai peste 30 de ani și ai un an fără meci, ai salariu mare, atunci contează”, a declarat Gardoș pentru ProSport.
Fundașul a dezvăluit ce salariu avea în Bănie și care este cea mai mare sumă pe care Mihai Rotaru o plătește: „Nu am avut 24.000 de euro, nu există așa ceva. La Craiova nu țin minte să fi fost un jucător cu mai mult de 12.000 de euro pe lună, iar eu nu l-am avut pe acesta. Pe la 10.000 de euro, nu ar fi frumos să zic ce salariu am avut. Eu am acceptat oferta lor și nu am negociat. Eu venisem din Anglia, voiam să joc patru luni și să mă întorc în Vest. Asta a fost în mintea mea”, a mai dezvăluit fotbalistul potrivit sursei citate.
11 meciuri și 1 gol a strâns Gardoș la CSU Craiova. Apărătorul central are 14 selecții la echipa națională. Cota lui este de 100.000 de euro, chiar dacă în anul 2014, acesta era evaluat la suma de 6 milioane de euro.

Politica