marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O echipă a Direcţiei Administrarea Domeniului Public le va face viaţa mai uşoară şoferilor din Râmnicu Vâlcea

O echipă a Direcţiei Administrarea Domeniului Public a primit sarcina de a ridica la cotă căminele de canalizare de pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Acest lucru va fi pus în practică la solicitarea autorităților locale, după ce cetățenii au făcut mai multe solicitări.

„O echipă a Direcţiei Administrarea Domeniului Public le face viaţa mai uşoară şoferilor din municipiu: are drept sarcină principală aducerea la cotă a căminelor de canalizare de pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Doar în ultimele două săptămâni, din dispoziţia primarului Mircia Gutău trasată ca urmare a mai multor solicitări făcute de cetăţeni, lucrătorii DADP au ridicat la cotă 33 de canale de pe strada Lespezi şi i-au sprijinit pe colegii de la Apavil în alte 22 de lucrări de acest fel de pe aceeaşi stradă”, se arată într-un comunicat al primăriei Râmnicu Vâlcea.

Potrivit reprezentanților primăriei, de la începutul anului şi până în prezent, atât pe cele 12 străzi reabilitate în cadrul programului ”Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente ale infrastructurii rutiere”, cât şi pe alte artere rutiere sau pe aleile dintre blocuri, echipa specializată în acest tip de lucrări a ridicat la cotă peste 70 de capace de canalizare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica