joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Severinenii vor avea o nouă creșă pentru cei mici

O nouă creșă este aproape gata în Drobeta Turnu Severin. Imobilul Grădiniței nr. 13, care nu mai funcționa ca unitate de învățământ, a fost transformat în creșă. Aici vor fi disponibile 30 de locuri.

Procedurile administrative sunt finalizate în aceste zile, s-au realizat amenajările interioare și exterioare, iar în perioada următoare, creșa va fi dotată cu mobilier și personal, prin Direcția de Asistență Socială.

„Am preluat imobilul Grădiniței nr. 13, care nu mai funcționa ca unitate de învățământ și l-am transformat în creșă, pentru a suplimenta astfel numărul locurilor destinate educației timpurii și a veni în sprijinul familiilor tinere din Severin”, a declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vor fi disponibile 30 de locuri, în 2 clase, pregătite să fie funcționale din 14 septembrie, dacă situația epidemiologică va permite începerea anului școlar în condiții de siguranță.

„Pe lângă modernizarea infrastructurii urbane și extinderea rețelelor de utilități, în toate cartierele orașului, construcția de creșe și grădinițe rămâne printre obiectivele mele prioritare, pentru a rezolva numeroasele solicitări venite din partea părinților”, a adăugat edilul.

Politica