joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmeria nu-i scapă din ochi pe gorjeni: pieţe, parcuri, gări și autogări, luate la pas de agenți

Jandarmii gorjeni din structurile de ordine publică sunt în contact direct cu cetăţenii în zonele pietonale, pieţe, parcuri, gări, autogări, manifestând vigilenţă sporită. Oamenii legii se asigură că cetățenii din Târgu Jiu și din întreg județul respectă legea și nu se expun pericolelor unei eventuale infectări cu coronavirus.

„Echipa de intervenţie a Jandarmeriei Gorj, este permanent în misiune în municipiul Târgu Jiu şi în judeţul Gorj, acţionând în această perioadă pentru informarea cetăţenilor cu privire la măsurile de protecţie sanitare şi de distanţare fizică pentru protejarea sănătăţii şi chiar a vieţii. Executând misiuni în sistem mixt jandarm-poliţist, la structurile dislocate situate pe raza judeţului Gorj, toţi desfăşoară activităţi de informare şi verificare a respectării prevederilor legale, sănătatea şi siguranţa cetăţenilor fiind prioritare. Jandarmeria Gorj, cu siguranţă pentru fiecare!”, este mesajul jandarmilor.

De curând, Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj a primit întăriri. O tânără s-a alăturat jandarmeriei și este gata să-și facă datoria.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Bun venit în echipa jandarmilor gorjeni d-ra.slt.Ema Olariu Jandarmii gorjeni adresează un sincer bun venit celei MAI tinere colege care începând de astăzi, 10 august s-a alăturat echipei Jandarmeriei Gorj. Absolventă a Academiei de Poliţie ,,A.I. Cuza” Bucureşti – Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, promoţia 2020, tânăra colegă a optat la repartizare să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Jandarmeriei Gorj, pe o funcţie corespunzătoare studiilor”, au scris jandarmii gorjeni pe pagina oficială de Facebook a Inspectoratului.

Potrivit acestora, pentru Ema va urma o perioadă de acomodare cu cerinţele postului, timp în care va cunoaşte întregul personal al unităţii, ea fiind familiarizată cu misiunile şi activităţile specifice, întrucât a efectuat două stagii de practică în cadrul Jandarmeriei Gorj.

Politica