joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Și-a ucis prietenul de pahar pentru că i-a propus să întrețină relații sexuale

Un bărbat din Dobrosloveni și-a omorât în bătaie prietenul de pahar, după ce acesta i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Agresorul a fost deja arestat preventiv pentru 30 zile.

Tragedia s-a petrecut vineri seara, 7 august, în comuna Dobrosloveni, sat Reşca, scrie Gazeta Nouă.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, victima se afla în vizită la cel care avea să-i provoace moartea, un bărbat de 42 de ani. Cei doi au consumat mai multe pahare cu alcool, iar victima i-a propus agresorului să întreţină relaţii sexuale, moment în care a început conflictul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Agresorul a lovit cu pumnii şi picioarele până când și-a lăsat fără suflare victima, un bărbat de 57 de ani, pe care l-a târât în afara curţii şi l-a abandonat într-un şanţ, la aproximativ 10-15 metri de casa sa.

În urma examinării medico-legale, s-a constat că moartea a fost una violentă şi a fost cauzată de un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne. Legiștii au stabilit legătură directă de cauzalitate între leziuni şi deces.

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut de procurorii din cadrul PT Olt, iar, sâmbătă, Tribunalul Olt a decis arestarea preventivă a acestuia.

Politica