joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Maria, fata de 13 ani dispărută: a plecat de la casa bunicilor din Râmnicu Vâlcea

Miclescu Maria, o fată în vârstă de 13 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost dată dispărută de oamenii legii. Se pare că aceasta a plecat de acasă săptămâna trecută și nu a mai revenit. Totodată, pentru Maria nu ar fi prima dată când dispare.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări în cazul dispariției de la domiciliu a unei fete de 13 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 06 august a.c., numita MICLESCU MARIA  a plecat de la locuința bunicilor ei si nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Vâlcea.

Fata are înălțimea de 1.59 m, greutate  40-45 kg, ten măsliniu, ochi căprui, păr lung, negru, iar în zona cefei are o pată din naștere, de culoare maro închis. În momentul plecării de la domiciliu, fata era îmbrăcată cu pantaloni albaștri de blugi și un tricou negru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea !”, a fost mesajul polițiștilor vâlceni.

Politica