joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Elevi, diagnosticaţi cu COVID-19 după ce au participat la un banchet în Braşov

Aproximativ 100 de elevi de la Şcolile gimnaziale „Constanstin Săvoiu“ şi „Alexandru Ştefulescu“, care au fost în tabere organizate în Braşov şi pe Litoral, se află în izolare la domiciliu, după ce unul dintre ei a fost testat pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Printre elevii intraţi în izolare este şi fiica lui Ciprian Florescu, fost prefect şi candidat PSD la Primăria Târgu Jiu., scrie Adevărul.

Direcţia de Sănătate Publică Gorj a impus şi contacţilor copiilor să stea în izolare. Astfel s-a ajuns în situaţia ca Ciprian Florescu să rămână izolat până vinerea următoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În Gorj, de sâmbătă şi până duminică au fost înregistrate 38 noi cazuri de îmbolnăvire. Interesant este că cele mai multe teste pozitive au fost în laboratoarele din sistem privat. 11 rezultate pozitive au fost depistate în laboratorul din sistemul public, iar 27 în laboratoarele din sistemul privat.

De la începutul pandemiei, 1105 persoane din judeţul Gorj au fost confirmate cu COVID-19 din care: 817 sunt vindecate, externate si la domiciliu, iar 42 persoane au decedat.

Politica