joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Surse: Călin Popescu Tăriceanu va candida la Primăria Capitalei

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu va candida la Primăria Capitalei, susțin surse din partid. Anunțul urmează să fie făcut la ora 12:00, la sediul ALDE din Kiseleff, scrie Digi24.

Decizia vine după ce negocierile cu PSD s-au blocat. Surse din partid au declarat pentru Digi24.ro că partidul condus de Tăriceanu va avea liste separate la Consiliul General și pentru consiliile locale.

Săptămâna trecută, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că va propune colegilor din conducerea ALDE semnarea unui acord politic cu PSD, în vederea alegerilor locale, care să fie „o alternativă serioasă la incompetenții din PNL, neomarxiștii din USR și turnătorii din PMP”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Social Democrații au decis la ultima ședință a conducerii ca la București PSD să se alieze cu ALDE și PPUSL. Neînțelegerile se pare că au plecat de la relația tensionată dintre ALDE și PPUSL.

Până acum, și-au anunțat candidatura pentru Primăria București: Gabriela Firea, Nicușor Dan, Ioan Sîrbu, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Ilan Laufer, Alex Coita.

Politica