vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Primăria Severin accesează fonduri europene pentru construirea unei săli de sport în cartierul Schela

Primăria Drobeta Turnu Severin accesează fonduri europene pentru construirea unei săli de sport la Școala Generală nr. 5, din cartierul Schela Cladovei. Cota de co-finanțare pentru această investiție s-a aprobat în ședința Consiliului Local.
De asemenea, primarul Severinului, Marius Screciu, anunță că în cadrul aceleiași sedințe s-a aprobat suplimentarea bugetului pentru învățământ, cu suma de 300.000 lei.
„După ce am amenajat în zonă un loc modern de joacă și un teren de sport în aer liber, în perioada următoare vom realiza și o sală unde copiii să desfășoare orele de educație-fizică, ținute până în prezent în condiții improprii. Tot în ședința de ieri, am aprobat suplimentarea bugetului capitolului Învățământ, cu suma de 300.000 lei, pentru lucrări de extindere și amenajarea a 11 săli de clasă la Colegiul Național Gheorghe Țițeica, bani care au fost economisiți de la evenimentele cultural-sportive anulate în perioada pandemiei”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Politica