vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 6 august 2020. Mari surprize în dragoste pentru Raci

BERBEC

Berbecii nu trebuie să uite că arma lor cea mai bună este sinceritatea, iar acum este momentul s-o folosească. Unele persoane din viața lor nu sunt atât de oneste iar berbecii trebuie să-și asume acest lucru.

TAUR

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii vor avea parte de o zi frumoasă, cu zâmbete si surprize neașteptate din parte celor dragi li își vor da seama că nu totul este pierdut și lucruri frumoase se pot întâmpla atunci când te aștepți mai puțin.

GEMENI

Gemenii sunt indeciși și nu știu încotro s-o apuce, însă sunt sfătuiți să facă un pas înapoi, atât în viața personală cât și în carieră.

RAC

Racii sunt într-o perioadă în care sunt foarte preocupați de aspectul fizic și de modul în care îi percep ceilalți. Este posibil ca unii raci să-și găsească jumătatea.

LEU

Leii nu trec printr-o perioadă prea bună, fiindcă planurile lor au cam eșuat. Trebuie să facă mari eforturi pentru a nu se enerva peste măsură.

FFECIOARĂ

Fecioarele simt lipsa unei persoane dragi de lângă ele, iar golul acesta nu poate fi umplut de nimeni altcineva. Așa să trebuie să încerce să stea cât mai mult în compania prietenilor, pentru o stare de spirit bună.

BALANŢĂ

Se știe că balanțele sunt imprevizile de fel, și acum, când cineva vrea să se joace cu sentimentele lor. Însă trebuie să aibă mare grijă, ca să nu cadă în capcane.

SCORPION

O să existe dispute cu cel mai bun prieten. Mare grija, o să aveți de o trădare destul de mare și o să aveți de suferit.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea o zi superbă, în care totul o să le mearga bine, exact așa cum și-au propus, fără mari bătăi de cap.

CAPRICORN

Capricornii sunt suprasolicitați și își doresc doar liniște, însă nu știu cum să aibă parte de ea. Le recomandăm să fie calmi și să nu dispere.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea parte de o dezamăgire din partea unei persoane apropiate, care spune minciuni pentru a face numai rău.

PEŞTI

Peștii vor avea parte de o zi de vis, cu multă energie iar persoana apropiată o să pregătească o surpriză la care nu se așteaptă.

Politica