vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gardoș, capitol închis pentru CSU!

Rotaru a reușit să scape de salariul fundașului care a bifat 11 prezențe în doi ani în tricoul alb-albastru

Conducătorul CSU Craiova, Mihai Rotaru, continuă curățenia de primăvară-vară, începută prin punerea pe liber a jucătorilor Tiago Ferreira, Martic, Claude Dielna, Carlos Fortes și Marius Briceag. Clubul oltean a anunțat la o zi după finala pierdută cu CFR Cluj despărțirea de Florin Gardoș, jucător care a fost mai mult cu numele în efectivul alb-albaștrilor, bifând mult prea puține minute, fie din cauza contrelor cu antrenorii, fie din cauza celebrelor accidentări care i-au marcat cariera.
Este arhicunoscut conflictul cu Mangia în urma căruia Florin Gardoș a zburat, sub formă de împrumut la Poli Iași. După perioada petrecută în capitala Moldovei, jucătorul a revenit în Bănie, dar s-a rupt la capătul celor 14 minute în care a fost folosit cu Sabail, prin vara trecută: ligamente distruse. De atunci, fostul internațional este într-o recuperare perpetuă, bifând astfel în întreaga stagiune sub un sfert de oră într-un meci din preliminariile Europa League. În total, din 2018 până acum, Gardoș a intrat în teren pentru CSU de 11 ori.
„Astăzi se încheie aventura mea la Universitatea Craiova. Mulțumesc tuturor pentru încredere și pentru felul în care m-ați primit la Craiova! Toate cele bune și să ne revedem sănătoși”, a fost mesajul postat de Florin Gardoş pe contul personal de Facebook.

Politica