vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cristiano Bergodi are coronavirus! Astra – CSU Craiova, în pericol!

Antrenorul oltenilor a ajuns pacient la Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș din Bănie

Cristiano Bergodi a ieșit pozitiv cu coronavirus la testarea care s-a făcut luni, înaintea meciului CSU Craiova – CFR Cluj, scor 1-3, care a desemnat campioana României. Antrenorul italian va rata astfel reunirea echipei, ce este programată luni, 10 august, precum și prima parte a perioadei de pregătire. Exact cum au stat lucrurile și în urmă cu două luni, când Bergodi a stat în carantină, dând indicații pentru antrenamente prin mesaje.
„În urma testului COVID-19 efectuat ieri, întreg lotul de jucători este NEGATIV, în timp ce în rândul staffului tehnic a fost depistat un caz pozitiv. Din fericire, colegul nostru este asimptomatic”, a anunţat clubul din Bănie.
Este practic cel de-al patrulea caz de coronavirus la CSU Craiova în rândul staff-ului tehnic, după ce au fost descoperiți pozitivi team-managerul Lucian Pretorian, secundul Gheorghe Ciurea și preparatorul fizic Cornel Blejan. Bergodi ar fi internat la spitalul de boli infecțioase Victor Babeș din Craiova. Vestea bună e că toți jucătorii au fost găsiți negativi la controlul efectuat la începutul săptămânii.

Astra – CSU Craiova, în pericol!
Nu doar la olteni sunt cazuri de Covid 19, ci și la adversarii lor din ultimul meci al sezonului 2019-2020, pentru care se caută o dată de disputare. Astfel, au coronavirus David Lazar, Constantin Dima, Costel Avram și David Bruno. „Sunt patru cazuri pozitive. Trei jucători de la prima echipă și unul de la echipa a doua. Pornește o nouă anchetă epidemiologică. Noi vom urma procedurile impuse de autorități”, spunea Justin Ștefan zilele trecute. LPF dorea să programeze inițial joi meciul Astra – CSU Craiova, însă noul caz de Covid 19 apărut în tabăra olteană a dat peste cap planurile forului de la București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica