joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujian bătut la o terasă din satul Călugăreni

Un bărbat, de 35 de ani,  din municipiul Târgu Jiu a fost bătut de un alt gorjean în timp ce se afla pe o terasă din satul Călugăreni. Se pare că distanțarea socială de la baruri nu a avut efect în cazul celor doi. Victima va avea nevoie de minim 10 zile de spitalizare.
„Polițiști din cadrul Postul de Poliție Padeș au fost sesizați de un bărbat, de 35 de ani,  din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în timp ce se afla pe terasa unui local public, de pe raza satului Călugăreni, ar fi fost lovit de un localnic, de 38 de ani, fiindu-i provocate leziuni ce au necesitat pentru vindecare 10-12 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe, iar față de agresor, polițiștii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Gorj. Polițiștii l-au prezentat pe reținut, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare.

Politica