joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Proxenet, eliberat din greşeală din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă

Un proxenet din Clanul Gruia a fost eliberat din greşeală din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, potrivit unor surse judiciare.

Gafa autorităţilor vine la o zi după ce şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, înconjurat de mascaţi înarmaţi a anunţat instituirea unor dispozitive speciale de poliţişti de ordine publică, mascaţi şi jandarmi în urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

„Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a spus Bogdan Berechet, citat de Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a precizat că niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, iar Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să perturbe ordinea publică.

Bărbatul a fost căutat şi, în cele din urmă, prins.

Membrii Clanului Gruia controlează o parte din activităţile ilegale din Sectorul 4 al Capitalei: comerţul cu fier vechi, tâlhăriile, recuperările de bani sau taxele de protecţie sau proxenetismul.

Politica