vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru îi poate face o nouă aroganță lui Gigi Becali!

CSU Craiova s-a dovedit peste FCSB în campioanat, dar și pe piața transferurilor

Anii în care oltenii trimiteau tiruri cu jucători spre Capitală, la rivalele FCSB și Dinamo, par apuși. În actuala stagiune, Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, a demonstrat că are valoarea și forța financiară necesară să se lupte de la egal la egal cu Gigi Becali.
Dacă în urmă cu câțiva ani, când portarul Andrei Vlad a ajuns la FCSB, s-a lăsat impresia că exodul jucătorilor crescuți de Craiova spre rivalele din Capitală ar putea continua, în ultimul sezon, Rotaru a demonstrat exact opusul. L-a luat pe Bălașa din curtea lui Gigi Becali și pe căpitanul Dan Nistor din cea a lui Dinamo.
Patronul oltenilor ar putea face o nouă aroganță în mercato din această iarnă: un nou transfer de la FCSB, după ce Gigi Becali l-a pus pe lista de plecări pe Adrian Petre, unul dintre atacanții care a arătat un apetit ofensiv ridicat, ce-i drept până să-l aibă patron pe latifundiarul din Pipera.
Patronul bucureștenilor a anunțat la DigiSport că Petre e ca și plecat: „Ce putem să facem cu Petre? Mai avem contract cu el. M-a sunat impresarul și m-a întrebat cât vreau pe Petre, i-am zis că vreau 300.000. Eu am dat 500.000 și îl dau cu 300.000. O să dau banii pe el într-o săptămână sau două. Ce să facem? Trebuie să dăm banii pe el”.
Pentru Mihai Rotaru ar fi un chilipir, având în vedere că a plătit 1.5 milioane de euro pentru repatrierea lui Ivan, un million pentru Cicâldău sau 500.000 euro pentru golgheterul Elvir Koljic. Astfel, dacă vrea un rival bun pentru Koljic, Mihai Rotaru îl poate aduce pe tânărul fotbalist să se lupte la titlu în tricoul alb-albastru. La FCSB, Petre are șanse foarte mici să mai evolueze. Becali l-a transferat pe Buș, atacantul ce are mult mai multă experiență. Totodată, roș-albaștrii s-au înțeles și cu Buziuc, fotbalistul ce va fi, cel mai probabil, un pariu al patronului.

Politica