miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olguta Vasilescu: Nu voi mai abandona Primaria

Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD la Primaria Craiova, este convinsa ca va obtine voturile majoritatii alegatorilor. Sustinuta de actualul primar, Mihail Genoiu, Olguta Vasilescu spune ca nu va mai abandona Primaria.

„Sunt cel mai inversunat sustinator al doamnei Olguta Vasilescu in aceasta campanie. Mandatul meu de trei ani si jumatate a avut la baza continuarea proiectelor lasate de doamna Lia Olguta Vasilescu, ceea ce eu cred ca am dus la bun sfarsit. La randul meu, am creat pe axa 2014-2020 un pachet de proiecte pe care le stiti pe care doamna Lia Olguta Vasilescu le va derula.”- a declarat Mihail Genoiu.

Olguta Vasilescu: „Intr-adevar cu Mihai Genoiu am inceput sa lucrez in 2013 si m-am bucurat sa constat ca dupa ce a fost ales primar in locul meu a continuat toate proiectele pe care le aveam in derulare. Cu siguranta cunoasteti proiectele mele. Multe sunt deja incepute in acest mandat pentru ca eu am tinut legatura cu domnul Genoiu si asa cum probabil stiti Piata Veche cafe va deveni fan zone are deja studiu de fezabilitate finalizat. Dracula Park, la fel, are studiul de fezabilitate finalizat. Contractul de apa, canalizare, aductiunea firului II Isvarna este in procedura de licitatie finala. (…) Cu certitudine, in momentul in care voi ajunge primar nu voi mai abandona primaria.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Actualul primar al Craiovei, Mihail Genoiu, ar urma sa candideze pentru o functie in Parlamentul Romaniei, dupa cum a anuntat presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda: „Votam de astazi primele doua locuri pe lista de candidati pentru Senatul Romaniei. Primul loc pe lista va fi domnul Ion Prioteasa, al doilea loc pe lista va fi domnul Mihail Genoiu. Ambele propuneri sunt ale mele. Domnul Genoiu avea si varianta sa mearga la Camera Deputatilor dar prietenia cu domnul Prioteasa l-a „fortat” sa isi continue activitatea doar impreuna cu domnul Prioteasa.”

Politica