joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjeancă de 18 ani, căutată de polițiști

O fată din orașul Târgu Jiu a fost dată dispărută de polițiști. Este vorba despre Floroiu Carmen Daniela, o tânără în vârstă de 18 ani, ce ar fi plecat de bună voie de acasă de 8 iulie, iar de atunci nu a mai revenit.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că Floroiu Carmen Daniela, de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi plecat, în mod voluntar, la data de 8 iulie a.c., din cadrul Casei de tip familial pentru copilul separat de părinți, cu sediul pe raza localității, pentru a se deplasa la serviciu, dar nu a mai revenit în centru”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, fiind efectuate cercetări, iar tânăra a fost pusă în urmărire. Semnalmente:  înălţime 1,60 m, greutate circa 50 kg, păr  negru, lung, ochi căprui, ten deschis la culoare. În momentul plecării aceasta era îmbrăcată în pantaloni scurți de culoare albastru închis, tricou gri, rucsac maro, iar în picioare purta o pereche de teniși negri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea tinerei dispărute, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, este mesajul polițiștilor gorjeni.

Politica