marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gabi Tamaș a greșit Universitatea!

Întreaga vară s-a vorbit de interesul Craiovei lui Rotaru pentru experimentatul fundaș. În cele din urmă, Tamaș a ales altă Universitate

Universitatea Cluj a dat marea lovitură, la anul se va lupta la promovare și tocmai a obținut semnătura lui Gabi Tamaș, acesta va îmbrăca tricoul alb-negru în sezonul 2020/2021.
„Transferul verii în fotbalul românesc: FC Universitatea Cluj a bătut palma cu Gabriel Tamaş, cel mai bun fundaș central din România. Cu 66 de prezențe în naționala României și 101 meciuri în trei dintre cele mai mari campionate din Europa, Tamaș va fi turnul de control al defensivei noastre în noul sezon”, au scris oficialii echipei ardelene.
„Sunt încântat de venirea la ”U”. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la ”U”, ar fi un lucru frumos” a spus internaționalul român la prezentare.

Politica