sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cosmin Vasile, candidatul PSD la sefia CJ Dolj

PSD Dolj l-a anuntat oficial drept candidat la presedintia Consiliului Judetean pe actualul vicepresedinte Cosmin Vasile. Anuntul a fost facut de presedintele in functie, Ion Prioteasa: „Se implinesc mai bine de 16 ani de cand sunt presedinte al CJ Dolj si in aceasta perioada am fost onorat sa pot sa reprezint judetul, cetatenii judetului, pe colegii mei de la partid, in tara si strainatate. CJ Dolj a devenit o institutie foarte respectata. Pentru mandatul urmator, pe 4 ani, PSD a hotarat sa avem un candidat nou, in persoana vicepresedintelui CJ Dolj, respectiv domnul Cosmin Vasile. Este colegul nostru de foarte multi ani. De 16 ani este consilier judetean. De peste 6 ani este vicepresedinte al CJ, a participat la toate proiectele pe care le-a avut CJ”.

Ion Prioteasa va candida la Senat. „Ma indrept catre Parlamentul Romaniei, catre camera superioara a parlamentului, catre Senatul Romaniei, unde voi fi, de asemenea, onorat sa reprezint judetul Dolj si sa fac parte din alesii neamului romanesc”, a mai afirmat presedintele CJ Dolj.

La randul sau, Cosmin Vasile a afirmat: „Sa fii alaturi de Ion Prioteasa care a brevetat un adevarat stil de a face administratie si sa incerci sa ii calci pe urme este o adevarata provocare. Parerea mea este ca este foarte greu de depasit ca presedinte de consiliu judetean. Eu mi-am propus sa il egalez, fiind aproape de dumnealui am invatat cateva trucuri si sunt convins ca o voi face.” El a adaugat ca se va axa in continuare pe atragerea de fonduri europene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica