miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în comuna Ionești:doi copii au fost răniți

Un tânăr, de 20 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, a fost protagonistul unui accident pe raza comunei Ionești, județul Gorj. Potrivit oamenilor legii, în urma incidentului au existat și victime.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizați prin apelul 112,  despre faptul că, pe raza comunei Ionești, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism  înmatriculat în Spania, pe DJ674 Ionești, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind partea carosabilă, lovind un cap de pod, din beton”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat accidentarea, unui tânăr, de 16 ani și a unei tinere, de 14 ani, ambii domiciliați în comuna Grozești, județul Mehedinți, pasageri în autoturism.  Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica