vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

360.000 lei, investiți pentru achiziționarea de aparatură și echipamente medicale în Vâlcea

Consilierii județeni din Vâlcea au aprobat alocarea unor sume, din excedentul bugetului local, pentru buna funcționare a activității, atât Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, cât și a DGASPC Vâlcea. Inițiativa a fost luată la propunerea președintelui Consiliului Județean, Constantin Rădulescu.

Pentru Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, a fost aprobată suma de 360.000 lei, în vederea asigurării contribuției Consiliului Județean Vâlcea, la achiziționarea de aparatură și echipamente medicale. Totodată, s-a aprobat suma de 710.000 lei, în vederea finalizării proiectului „Consolidarea și reabilitarea energetică a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca.

În cadrul aceleiași ședințe, Consiliul Județean a mai aprobat și alocarea sumei de 151.043 lei către DGASPC Vâlcea, pentru plata alocației de hrană pentru personalul din servicii sociale, aflat în izolare la locul de muncă, dar și suma de 12.200 lei către CSEI Băbeni, pentru achiziționarea de materiale sanitare și dezinfectanți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica