marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujian, rănit într-un accident pe DE 79 Cîrbești

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Municipiul Târgu Jiu a fost protagonistul unui accident. Se pare că acesta a intrat cu mașina într-un cap de pot după ce a pierdut controlul volanului. Evenimentul rutier a avut loc pe DE 79 Cîrbești.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe DE 79 Cîrbești a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din Municipiul Târgu Jiu,  în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Cîrbești, din direcția Rovinari către Târgu Jiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod”, transmite IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica