joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acțiunile de igienizare a spațiilor publice din Drobeta Turnu Severin au fost reluate

„Pentru că la nivel național se constată o creștere a numărului de îmbolnăviri, reluăm, începând de miercuri, acțiunile de dezinfecție cu produse biocide, în toate zonele municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru a igieniza spațiile publice și a limita răspândirea pandemiei în comunitatea noastră”, a transmis primăria Drobeta Turnu Severin.
Primarul orașului, Marius Screciu, susține că este nevoie în continuare de eforturile autorităților locale, dar și de responsabilitatea cetățenilor. Edilul-șef din Severin a făcut un apel la respectarea distanțării fizice și la purtarea măștilor de protecție.
„Timp de două săptămâni, vom efectua operațiuni complete de igienizare a străzilor, aleilor, trotuarelor, accesului în blocuri, a parcurilor și locurilor de joacă, mobilierului stradal, piețelor agroalimentare, utilizând substanțe cu activitate bactericidă, fungicidă și virucidă. Este nevoie, în continuare, ca toate eforturile noastre să fie însoțite de responsabilitatea de care dumneavoastră, majoritatea severinenilor, ați dat dovadă în această perioadă, pentru a evita pe cât posibil creșterea numărului de infectări. Fac un apel, în continuare, la respectarea distanțării fizice, purtarea măștilor de protecție în spațiile închise și aglomerate, dezinfectarea mâinilor și pe cât posibil limitarea contactului cu suprafețele comune, pentru a vă proteja sănătatea dumneavoastră și a celor dragi”, a declarat primarul Marius Screciu.

Politica