Conecteaza-te cu noi

Actualitate

32 de profesori, prinși copiind la examenul de Titularizare

Publicat

pe

32 de cadre didactice au fost eliminate din concurs pentru că au fost prinse copiind la proba scrisă de miercuri din cadrul examenului de Titularizare, informează realitatea.net

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurata miercuri, 29 iulie, în 123 de centre, s-au prezentat 27.002 candidați (89,67%) din cei 30.113 candidați înscriși. Din promoția de absolvenți ai anului 2020, au fost prezenți 2.724 de candidați.

2.145 (7,94%) de candidați dintre cei prezenți s-au retras, în conformitate cu prevederile metodologiei, iar 32 candidați au fost eliminați din concurs. Candidații eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizați pe posturi didactice/catedre în anul școlar 2020-2021, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației.

De asemenea, ministerul a anunțat că niciunul dintre candidații prezenți la proba scrisă nu a avut temperatura peste maximul admis ăn actualul context epidemiologic (37.3 grade Celsius).

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.