Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcea. Tânăr de 18 ani, abandonat în maşină de amicii săi, după un accident

Publicat

pe

Un adolescent din Vâlcea, implicat într-un accident rutier, a fost abandonat de către amicii care l-au crezut mort.

În noaptea de duminică spre luni, 26 / 27 iulie, pe DJ 643 B, care face legătura între Măciuca şi Stăneşti, o maşină a ajuns într-o râpă de pe marginea drumului, în albia pârâului Gura Văii.

În autoturism, în momentul producerii accidentului, erau cinci tineri, dar doar unul dintre ei a suferit grave leziuni şi şi-a pierdut cunoştinţa. Amicii lui s-au speriat atât de tare încât, în loc să ceară ajutorul autorităţilor, au preferat să abandoneze maşina cu tot cu victimă.

Potrivit reprezentantului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Gabriel Popescu, în urma cercetărilor a reieşit că şoferul conducea cu viteză şi a pierdut controlul volanului. Maşina s-a izbit de un cap de pod, iar impactul a fost atât de violent încât roţile s-au rupt, scrie Adevărul.

La câteva ore după producerea accidentului, cineva a alertat autorităţile, iar victima a ajuns la spital. Andrei, de 18 ani, din Stăneşti – Vâlcea, nu a supravieţuit operaţiei.

Iniţial, poliţiştii au crezut că el este autorul accidentului, apoi însă au extins ancheta, după ce au auzit informaţiile care circulau în comunitate.

Toţi cei implicaţi în accident au fost reţinuţi luni, 27 iulie, de către Poliţia Vâlcea, iar marţi, 28 iulie au fost prezentaţi instanţei de judecată din Bălceşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru: fugă de la locul accidentului şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, precum şi ucidere din culpă.

foto: Gazeta Valceana

Continue Reading