vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei morti, intre care o copila de 6 ani, pe Centura de Nord a Craiovei

Update/Potrivit Politiei, soferul vinovat ar fi intrat intentionat pe contrasens. A vrut sa se sinucida.

O fetita de numai 6 ani, un tanar de 25 ani si un barbat de 41 ani au murit, iar o femeie de 34 ani a fost transportata la spital, in urma unui grav accident rutier care a avut loc in aceasta dimineata pe Centura de Nord a Craiovei.

Doua autoturisme au fost implicate.
„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.
În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.” – IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Accidentul a avut loc în jurul orei 5. Femeia si minora, ambele din Motru, erau pasagere in autoturismul condus de barbatul de 41 de ani.

Politica