miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peluza Sud 97 iese în centru la meciul CSU – CFR! „Vom fi 1.000-2.000 de oameni!”

Bănia e un butoi de pulbere gata să erupă peste o săptămână, când e programat derby-ul ce poate decide campioana din Liga 1

CSU Craiova a luat fața rivalei CFR Cluj în bătălia pentru titlul de campioană. Dacă ambele echipe își vor câștiga toate meciurile până la partida directă, programată luni, 3 august, atunci, pe Oblemenco, se va juca cu titlul pe masă.
Cum nu au voie pe stadion, suporterii celor de la CSU plănuiesc să iasă în stradă pentru fiestă. Nu sunt singurii care au acest plan, și rivalii locali din Peluza Sud 97 au în vedere ca luni seară să fie în centrul Craiovei. Se anunță astfel o ciocnire între cele două galerii, cum nu a mai fost vreodată în oraș.
Andrei Preda, zis Gogoașă, lider din Sud, a spus la RadioSport1: „Vom fi 1.000-2.000 de oameni în centrul orașului, dacă se vor bucura ei. Ne vom bucura și noi cu ei. Dacă se va juca ultima etapă cu titlul pe masă, vom ieși și noi să ne bucurăm și noi. Când dă CFR Cluj ne vom bucura și noi. Asta ca să punem pe jar autoritățile, că văd că îi lasă să se plimbe peste tot. Vom ieși și noi să ne bucurăm! Doar că noi, când ieșim în centru, vin băieții cu cagule să ne păzească precum teroriștii. Eu vreau să se decidă la Tribunal că noi suntem Universitatea Craiova și să câștige ei titlul. Oricum, nu cred că o să câștige meciul cu CFR Cluj”.
Gogoașă i-a atacat apoi pe oficialii celor de la CSU: „Sorin Cârțu și Marcel Popescu să își vadă de treaba lor, ca sunt bătrâni… Să își încaseze banii. Să nu mai vorbească pentru că îi va costa. Și pe omul ăla senil, pe Marcel Popescu… Stătea pe la club și îi pupa mâinile lui Mititelu. Așa făcea fosila aia bătrână de Marcel Popescu… Și Manda, bărbatul Olguței Vasilescu, a fost angajat la Mititelu și vorbea cu el cu «Patroane». Am o poza în care mai avea puțin și-l pupa în ureche, pe spate. Văd că băieții de la CSU îl înjură pe Gică Popescu pentru că spun s-au simțit trădați când a semnat cu Dinamo. Dar el a fost cel mai mare jucător plecat de la Craiova. A fost căpitan la Barcelona! Noi am fost supărați pe el când a ales Dinamo, dar cei de la CSU sunt supărați pe Popescu. Unde erau atunci când s-a întâmplat acel gest?”.
Dacă pandemia nu va mai afecta competiția, meciul CSU Craiova – CFR Cluj ar  urma să se dispute luni, 3 august. 

Politica