Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Stadionul din Târgu Jiu, deschis pentru toți: „Poate învață și alte primării”

Publicat

pe

Târgujienii se pot bucura de noul stadion din oraș oricând. Nu trebuie să fie meci pentru ca oamenii să poată merge pe arenă. Persoanele ce vor să facă sport au șansa să-și desfășoare antrenamentele pe stadion, pentru că intrarea este liberă. Acest lucru este cunoscut de ceva vreme, dar un tânăr a remarcat faptul că nu se întâmplă peste tot acest lucru.
„Mi-am propus în vacanța asta să văd doar lucrurile bune din România, că de nasoale are cine să se ocupe. Am alergat pe noul stadion din Târgu Jiu care arată fabulos. Dar ce e cu adevărat de lăudat e faptul ca primăria permite oricărui „amărât” doritor de mișcare să alerge pe pista de atletism. Poate învață lecția asta și alte primării care pun lacătul pe bazele sportive pentru a le păzi de oamenii răi care vor să facă mișcare”, a scris tânărul pe pagina lui de Facebook.
Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a văzut și el postarea și a reacționat. Se pare că edilul este mândru de faptul că ideile autorităților locale sunt apreciate.
„Iată că ideile noastre sunt tot mai apreciate și nu numai de cei de aici. Stadionul Municipal aparține cetățenilor acestui oraș și consider că este normal ca oamenii să poată folosi pista atunci când este liberă. Mă bucur că tot mai mulți apreciază acest lucru și înțeleg că tot ceea ce facem este pentru cetățeni”, a fost mesajul primarului.

Continue Reading