joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Bătrână dispărută și găsită după o zi, într-o pădure

O femeie de 85 de ani, din comuna Bărăști, a plecat de la locuința sa sâmbătă și nu s-a mai întors. Dispariția sa a fost anunțată de un nepot după aproape 24 de ore. După aproape patru ore de căutări, bătrâna a fost găsită, duminică, într-o pădure.  
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că duminică, 26 iulie, în jurul orei prânzului, un bărbat avea să sesizeze că mătușa sa a dispărut din locuință în ziua de 25 iulie și nu poate fi găsită.
Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, voluntari, dar și un câine de luat urma, au participat la căutarea femeii.
„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind adus și un câine de urmă. În sprijinul polițiștilor au venit peste 50 de persoane, jandarmi, lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și voluntari din comună, care s-au mobilizat și au început căutările în zona din apropierea casei, precum și în satul unde locuia aceasta”, a spus reprezentantul IPJ.
După aproximativ patru ore de căutări, bătrâna a fost găsită. Era rătăcită într-o pădure din comuna Bărăști, fără să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Politica