Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Sârba de la Eforie Nord s-a lăsat cu o amendă usturătoare

Publicat

pe

Poliţiştii constănţeni au amendat cu 5.000 de lei o terasă din Eforie Nord, unde mai multe persoane au încins o sârbă în mijlocul drumului, ţinându-se de mâini şi fără mască de protecţie.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public cu privire la nerespectarea cadrului legislativ circumscris stării de alertă în stațiunea Eforie Nord, precizăm faptul că polițiștii au identificat terasa în cauză și au aplicat operatorului economic o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020”, anunță Poliția Constanța.

Polițiștii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiștilor care, din dorința de a se distra, uită să respecte măsurile de distanțare fizică.

„Reamintim turiștilor că au datoria de a conștientiza riscul la care se expun pe ei înșiși, dar și pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus”, adaugă sursa citată.

Conform Digi24, în staţiunea Eforie Nord, mai mulţi turişti au încins o sârbă în mijlocul drumului. Muzica a fost asigurată de o terasă din apropiere. Oamenii s-au ţinut de mâini şi niciunul dintre ei nu purta mască de protecţie.

foto: captura video

Continue Reading